Курси НБУ $ 41.33 € 45.55
На Волині діти військовослужбовців зможуть поїхати на оздоровлення до Франції (Фото)

Упродовж війни французькі партнери активно підтримують Нововолинську громаду.

Фото: Нововолинська міська рада.

На Волині діти військовослужбовців зможуть поїхати на оздоровлення до Франції (Фото)

З робочим візитом у Нововолинську побували президент Міжнародного комітету «Ротарі Франція» Ксавʼє Пако та засновник Ротарі-клуб «Київ-Бальзак» Володимир Пилипенко

Вони провели спільну зустріч з міським головою Борисом Карпусом, його заступницею Ніною Шумською, радницею міського голови Катериною Варвус та начальницею відділу міжнародного співробітництва, туризму та промоцій, Олесею Сословською.

Про це пише Нововолинська міська рада

Партнери обговорили подальшу співпрацю щодо гуманітарної допомоги, зокрема надання меблів для ВПО, багатофункціональних ліжок та необхідного медичного обладнання для центральної міської лікарні.

Ротарійці готові організувати цього літа оздоровлення дітей військовослужбовців з Нововолинська у Франції. Також згадували про спільні майбутні проєкти та шляхи їх реалізації у місті.

Разом з заступницею міського голови Ніною Шумською французи відвідали місце компактного проживання ВПО на вулиці Луцькій. Поспілкувалися з переселенцями та пригостили дітей морозивом.

Упродовж війни французькі партнери активно підтримують Нововолинську громаду, доставляють автомобілі швидкої допомоги, медичне обладнання у міську лікарню, техніку та меблі для потреб внутрішньо переміщених осіб.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Наслідки вибуху гранати у Луцьку (Відео)

Реклама Google

Telegram Channel