Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
«путін – терорист, а росія – терористична держава»

«Убиті й поранені діти – це символ того, як воює росія».

Фотоскрін із сайту eurosolidarity.org.

«путін – терорист, а росія – терористична держава»

Порошенко зазначив, що масована ракетна атака на дитячі лікарні та інші цивільні обʼєкти напередодні саміту НАТО у Вашингтоні – це чітке послання путіна, що він не планує зупиняти свою агресію

«Ціна, яку Україна платить щодня, катастрофічна. Це демонструє, наскільки путін готовий до припинення вогню, до миру. Тож мій заклик – не вірте путіну», – сказав політик. 

Він також зауважив, що будь-які спроби зволікати із запрошенням України до НАТО загрожують глобальній безпеці.  «Нам потрібне одне-єдине слово. Це слово – «запрошення».  І це, безперечно, в інтересах усіх держав-членів НАТО. Бо зараз Україна, бійці наших Збройних сил, безумовно, борються за всю Європу. І якщо ви хочете миру, будь ласка, відкрийте двері НАТО для України», – говорить Порошенко. 

Він також закликав зняти всі обмеження для ЗСУ на удари по військових цілях у росії. «росія не має обмежень. У путіна  немає меж. Ця атака на дитячу лікарню «Охматдит» є лише новим доказом того, що росія є терористичною державою, і ми повинні ставитися до росіян як до терористів», – резюмує пʼятий президент.  

Ольга СОКОЛОВА.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel