Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Волинський журналіст: українськими «нациками» лякає путін, а сам все скопіював у Гітлера

Рашизм=нацизм.

Фото Главком.

Волинський журналіст: українськими «нациками» лякає путін, а сам все скопіював у Гітлера

Коли кілька днів тому прийшла радісна звістка про черговий обмін полоненими, то серед звільнених цивільних бранців побачив священника Української Греко-Католицької Церкви з окупованого Бердянська на Запоріжжі – Івана Левицького

До повномасштабного вторгнення неодноразово возив дітей на оздоровлення в Бердянськ і ніколи не втрачав нагоди зайти до новозбудованого храму, де служив отець Іван. Там панувала надзвичайна атмосфера, особлива церковна та … українська аура. Саме за це і ув’язнили панотця росіяни. І це – ще одне свідчення геноцидного характеру окупації, коли все українське знищують під корінь.

Рашизм – правильний термін. Бо росіяни витворили особливий тип людиноненависницької ідеології, куди намішали всього, – і нацизму зі  сталінізмом, й імперіалізму з російським варіантом державного православ’я.

Схожість методів, за якими діяли нацисти у Другу світову та рашисти тепер – виняткова. Росіяни б’ють себе в груди, стверджуючи, що воюють з якимсь міфічними фашистами, хоч насправді самі дуже точно копіюють їхні методи.

От був у німців такий Генеральний план «Ост» – про освоєння захоплених земель Східної Європи, зокрема України. Так от, ці документи, якщо згрубша, передбачали вбивство незгодних, виселення частини українців (яке, зрозуміло, теж супроводжувалося б масовими смертями); заселення «звільнених територій» німцями й понімечення тих, хто залишився.

Точнісінько те, що роблять зараз росіяни! Мільйони українців втекли, інших вбивають чи кидають, як отця Івана, «на підвали», або погрожують усілякими карами, якщо не візьмуть російський паспорт і не відмовляться від своєї українськості.

Тобто, коли росіяни отримали по зубах, і  «ширма» про «асвабаждєніє» остаточно впала,  у них залишилось тільки чисте диявольське бажання завойовувати та вбивати, яким вони упиваються.

І ось підтвердження: згідно з опитуваннями, 70% росіян уже згодні на перемир’я, але лише у випадку, якщо все загарбане ними залишиться за москвою. А якщо доведеться віддати захоплені території Україні, то миру вже хочуть лише 30%  у рф...Це означає, що ніхто там насправді не «прозрів» і не усвідомив помилок. Бо якби це було так, то ці цифри були б протилежними.Орда…

До речі, згідно з однією з пропозицій гітлерівців, один із трьох адміністративних округів колонізації мав бути якраз на півдні України – так звана Кримсько-Херсонська область. Якраз там, де господарюють зараз російські окупанти. Майже повний збіг. «Майже», бо остаточний буде, коли російський рейх впаде так само, як і німецький. 

Реклама Google

Telegram Channel