Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Легендарний льотчик-винищувач Karaya на Волині заявив: впевнений, що стане свідком розпаду московії

Кожен гість заходу мав можливість особисто поспілкуватися з Героєм України, зробити фото та взяти автограф (на фото – у центрі).

Фото: «Любарт» V-й батальйон СпП Азов.

Легендарний льотчик-винищувач Karaya на Волині заявив: впевнений, що стане свідком розпаду московії

Поспілкуватися з одним із найвідоміших українських військових, майором повітряних сил ЗСУ, Героєм України – 30-річним Вадимом Ворошиловим – мали змогу учасники заходу, який організував луцький рекрутинговий центр та військовослужбовці V батальйону «Любарт» бригади «Азов»

Зустріч у Луцьку відвідала понад сотня людей. З міркувань безпеки, учасники до останнього не знали, хто буде головним гостем події.

Тема розмови – взаємодія між різними видами та родами військ на фронті. 

Говорили про систему «свій-чужий», літаки та їх особливості, роботу сучасної авіації, важливість та значення отримання літаків західних зразків. Не оминули увагою й неформальні теми, такі як: моральний стан, юність та життєвий шлях Вадима, цікаві історії під час несення служби, традиції та звичаї, які склались в авіації та багато іншого. «У 17 років я дав військову присягу народу України завжди бути вірним і відданим йому. Тоді не міг уявити, які часи та події будуть чекати на нас: АТО, ООС, повномасштабне  варварське вторгнення. Тепер упевнений, що стану свідком розпаду московії. Він настане швидше, коли ми отримаємо сучасні винищувачі», – сказав військовослужбовець.

Слухачі мали змогу поставити запитання, які їх цікавили.

Окрім цього, Karaya розповів про власні стосунки і співпрацю з азовцями, зокрема у Маріуполі. ««Азов» для мене – це приклад того, як має виглядати бригада з Сил оборони України», – поділився повітряний ас.

Звернувшись до присутніх, Вадим наголосив: «У нинішній момент потрібно використовувати будь-які вміння, навички та інструменти, задля нашої держави та на користь Збройних сил України».

«Азов» для мене – це приклад того, як має виглядати бригада з Сил оборони України», – поділився повітряний ас. 

Також на події розповіли про те, як працює рекрутинговий центр цієї бригади на Волині та про можливі варіанти посад для чоловіків у цьому підрозділі та батальйоні «Любарт» зокрема.

Сюди беруть лише добровольців. Керівник луцького рекрутингового центру Дмитро Зінченко наголосив, що завдяки такому підходу, як в «Любарті», так і брига­ді «Азов», знаходяться лише вмотивовані люди, між якими панують високий моральний дух та всебічна підтримка побратимів і командування.

Детальніше з посадами можна ознайомитись, зателефонувавши за номером: +380666444308.

Кожен гість заходу мав можливість особисто поспілкуватися з Героєм України Вадимом Ворошиловим, зробити фото та взяти автограф.

Військовослужбовці батальйону «Любарт» активно працюють над організацією різноманітних заходів, лекцій та вишколів, спрямованих на навчання цивільних, відвідавши які ви матимете змогу отримати базові теоретичні та практичні знання з тактики, медицини, зв’язку, структури війська та багато іншого. 

Рекрутинговий центр запрошує стежити за подальшими анонсами заходів, підписавшись на сторінки в соціальних мережах: телеграм-канал, фейсбук- та інстаграм-сторінки «Любарт» V-й батальйон СпП Азов. 

До речі, свій позивний Вадим Ворошилов узяв на честь легендарного німецького льотчика Еріха Гартманна (1922-1993), який у ході Другої світової війни збив 352 літаки противника (з них – 345 радянських) у 825 повітряних боях.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel