Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Соловій зізналася, чи підтримує зв’язок із мобілізованим екскоханим Жаданом

Христина Соловій: «Я просто сприймаю кожну людину як учителя, який приходить у твоє життя і щось тобі дає».

Фото із сайту youtube.com.

Соловій зізналася, чи підтримує зв’язок із мобілізованим екскоханим Жаданом

Роман Христини Соловій та Сергія Жадана (обоє – на фото) і їхній розрив довгий час були у всіх на слуху

Вона поділилася, що, всупереч непростому розриву, у них із Сергієм Жаданом залишилися непогані стосунки. Водночас артистка не розсекретила, чи спілкується зараз із ним. 

Вона лише зауважила, що хотіла б навчитися підтримувати зв’язок із колишніми. «Це вміння, якому я завжди хотіла навчитися. Я просто сприймаю кожну людину як учителя, який приходить у твоє життя і щось тобі дає», – пояснила знаменитість.
Роман Соловій та Жадана почався незадовго до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. На той час обидва перебували у стосунках з іншими людьми: Жадан був одружений, а Соловій мала хлопця. Попри це, вони вирішили бути разом. Однак, згодом співачка закохалася в іншого чоловіка.

Зараз вона зустрічається з партнером, який на 11 років старший за неї. Проте вирішила не розкривати особистість коханого, зберігаючи приватність їхніх стосунків.

Тим часом 49-річний Сергій Жадан поділився новим фото із військових навчань. На ньому він – у військовій формі, втомлений та спітнілий, що свідчить про високу інтенсивність тренувань.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel