Курси НБУ $ 41.33 € 45.55
Образлива лайка і шарпанина: у спеціалізованій школі на Волині скандал із вчителем (Відео)

Триває слідство.

Фото ілюстративне / facebook.com.

Образлива лайка і шарпанина: у спеціалізованій школі на Волині скандал із вчителем (Відео)

В Заболоттівській спеціальній школі став відомий факт побиття дитини вчителькою

Цей навчальний заклад приймає дітей з особливими потребами, таких, що мають порушення інтелектуального розвитку, дуже емоційних дітей. Саме до такої категорії і відноситься учениця 9-го класу щодо якої, за словами директорки школи, було вчинено аморальний проступок педагогічним працівником.

Про це йдеться в сюжеті 

В 2023-2024 навчальному році в Заболоттівській спеціальній школі  навчалося 109 дітей, половина з яких – з помірним ступенем розвитку. Діти в навчальному закладі знаходяться постійно. Деякі на вихідні їдуть додому, інших – забирають лише на канікулах.

Подія трапилася на уроці фізкультури, у суботу, коли звели 2 класи. Замість заняття, вчитель пішов у свій кабінет, залишивши дітей без нагляду. Згодом, між двома учнями виник конфлікт. Почувши плач, педагог, нарешті, вийшов зі своєї «схованки». І тоді все почалося...

«Вчителька фізкультури вдарила дівчинку по обличчю і губах, зірвала з голови кепку і шарпонула за волосся. При цьому ображала її страшними словами. Після брутальної лайки і шарпанини дівчинка присіла до підлоги, закрилась руками, щоб в неї не зірвали майку і не оголили її. Потім, дівчинка вирвалася і побігла в гуртожиток» , – розповідає т.в.о. директора Заболоттівської спеціалізованої школи Ольга Головій.

Дитина на вихідні поїхала додому, нікому нічого не сказавши. Тиждень її не було, а коли з'явилася, повідомила, що забирає документи, бо боїться. Тут вже вся історія спливла на поверхню. Як пояснила дівчинка, вона злякалася, що її не будуть слухати, і не будуть захищати, а повірять вчителю.

Керівництвом школи відразу було створено спеціальну комісію для проведення службового розслідування згідно законодавства. Дітей, які були свідками цієї події, опитали. Наразі ювенальна превенція проводить перевірку, порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 126 Кримінального Кодексу України. Як повідомили у поліції, ця ситуація не є булінгом, а розглядається як кримінальне правопорушення. Розслідування триває.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Військовослужбовцю, який кинув гранату у Луцьку, обрали запобіжний захід.

Реклама Google

Telegram Channel