Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
Чудотворні сльози на статуї  Діви Марії виявилися… свинячою кров’ю

До цього пам’ятника збиралися паломники з багатьох куточків світу.

Фото із сайту getty.images.com.

Чудотворні сльози на статуї Діви Марії виявилися… свинячою кров’ю

Ватикан визнав фальшивкою відому фігуру Богородиці, про яку заговорив увесь світ

Марія Джузеппа Скарпулла, відома як Гізелла Кардіа, яка привезла в Італію цю статую з Меджугор’я в Боснії та Герцоговині, стверджувала, що вона почала… плакати кривавими сльозами. А сама жінка, мовляв,   отримує від Богородиці одкровення, привернувши цим увагу тисяч людей.

Однак представники католицької церкви з’ясували, що чудотворні сльози фігури були… свинячою кров’ю. Їх, ймовірно, і наносила на статую Гізелла Кардіа.

«Чудотворні сльози», ймовірно, і наносила на статую Гізелла Кардіа.

Заяви про надздібності «кровоточивої Мадонни» викликали широку полеміку після того, як паломники з усієї Італії збиралися, щоб побачити «чудо» статуї третього числа кожного місяця. Гізелла Кардіа, власниця Мадонни ді Тревіньяно, стверджувала, що статуя проливає криваві сльози з 2016 року, водночас запевняючи, що Діва Марія з того часу дає їй приватні одкровення.

Але минулого року місцеві жителі з маленького містечка Тревіньяно Романо, які скептично ставилися до кровоточивої статуї, викликали приватного детектива. Після цього стало відомо, що червона рідина, яка виділяється з очей статуї, була… свинячою кров’ю.

Тепер представники католицької церкви визнали це «надприродне явище» неправдивим. Також священникам заборонено відправляти таїнства або проводити акти народної побожності, які організовує Гізелла Кардіа.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel