Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Маскувальна сітка, автівка, дрони: «Луцьктепло» відправило чергову допомогу військовим

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Маскувальна сітка, автівка, дрони: «Луцьктепло» відправило чергову допомогу військовим

Підприємство продовжує допомагати Силам оборони України шляхом відрахування одноденного заробітку

У такий спосіб із квітневої та червневої заробітної плати було акумульовано 825 тис грн. Цим коштом на запит військової частини А4898 було придбано та передано два квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro, а також антидронову рушницю «Мавка» місцевих розробників із комплектом додаткових батарей.

Про це йдеться на сайті ДКП «Луцьктепло».

Окрім того, на запит військової частини А4773 було придбано автомобіль типу пікап Mazda. Днями військовослужбовець роти вогневої підтримки 31-шої окремої механізованої бригади отримав автомобіль та відразу рушив у район виконання бойових завдань на Харківщині.

Закупівлею засобів, а також придбанням запчастин та техобслуговуванням автомобіля займалась Громадська організація «Волонтерський центр Серця Патріотів».

Окрім того, на звернення Благодійної організації «Благодійний фонд «Волинь-2014», яка, окрім іншого, опікується запитами Волинського прикордонників, було перераховано 210 тис грн, які було використано для придбання необхідної техніки.

Не припиняється й активна робота із плетіння маскувальних сіток, на які із цих же коштів постійно купуються додаткові необхідні матеріали. Зокрема, нещодавно працівницями підприємства було сплетено та передано для потреб 204 бригади тактичної авіації поки найбільшу маскувальну сітку розміром 14х10м. Загалом же від початку ініціативи було сплетено 109 сіток різних розмірів. Розпочато роботу над сотнею сіток, замовлених Волинськими прикордонниками.

Адміністрація підприємства щиро дякує усім працівникам і працівницям, які кожного другого місяця відгукуються на заклик перерахунку одноденного заробітку на потреби Сил оборони України. Загалом від початку повномасштабної збройної агресії росії таким чином було акумульовано понад 6,1 млн грн.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Князівський воїн розповів, як вдалося заманити двох блукаючих російських військових.

Реклама Google

Telegram Channel