Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Волиняни отримали мобільну медичну амбулаторію

Мобільна медична амбулаторія – на захисті здоров’я волинян!

Фото: facebook.com.

Волиняни отримали мобільну медичну амбулаторію

Державній установі «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» у якості гуманітарної допомоги від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) надано пересувну медичну амбулаторію

Пересувна медична амбулаторія – це автомобіль спеціалізованого призначення для забезпечення доступу до медичної допомоги людям, котрі проживають у віддалених районах. Це дозволить наблизити надання комплексної медичної допомоги та проведення обстежень. Робота буде здійснюватись за пріоритетними напрямками громадського здоров’я, а саме: протидія поширенню небезпечних, особливо небезпечних, інфекційних хвороб.

Про це повідомляє Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Завдяки мобільності амбулаторії можна одразу на місці отримати результати тестування на ВІЛ-інфекцію, вірусні гепатити та здійснити дослідження на інші збудники інфекційних захворювань.

«Висловлюємо щиру подяку Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ), Міністерству охорони здоров’я України та Центру Громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України за підтримку в забезпеченні важливим обладнанням задля збереження громадського здоров’я.» – йдеться в дописі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Школярі Волині написали про однолітків – «Героїв нашого часу» та вирушили у столиці Європи.

Реклама Google

Telegram Channel