Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Утікач через Волинь у Європу: «Я збирався повернутися, але тепер не знаю»

«Гудбай, рідна Вкраїнонько… Плачу і ридаю!»

Фотоколаж із сайту pravda.com.ua.

Утікач через Волинь у Європу: «Я збирався повернутися, але тепер не знаю»

Багаторічний бізнес-партнер Ігоря Коломойського Геннадій Боголюбов незаконно виїхав з України за підробленими документами в ніч на 24 червня поїздом Київ – Холм.

Сам бізнесмен стверджує, що перетнув кордон України на виїзд на законних підставах. За словами пресслужби Боголюбова, бізнесмен має всі законні підстави для перетину кордону: вік 62 роки, 7 дітей, 5 з яких – неповнолітні.

Колишній співвласник «Приватбанку» Геннадій Боголюбов в інтерв’ю «Українській правді» повідомив, що не знає, чи повернеться в Україну після того, як Державне бюро розслідувань заочно повідомило йому про підозру у незаконному перетині кордону 24 червня.

Про це олігарх Боголюбов розповів в інтерв’ю «Українській правді».

«Я коли їхав, я їхав на два тижні, може, на три. У мене там маленька дитина, у мене купа справ. Я збирався повертатися, а тепер я не знаю. Я сьогодні в роздумах».

Також Боголюбов заперечив інформацію про те, що нібито планує просити про політичний притулок за кордоном: «Я ніколи не думав просити жодного політичного притулку в жодній країні світу…У мене були плани поїхати до мами та повернутися додому».

Крім того, колишній співвласник «Приватбанку» розповів, що ще не вирішив, у якій країні буде жити.

«Я не знаю, де я буду жити. Я ще не вирішив. Думаю, що рішення формуватиметься [залежно від того], як розвиватимуться події», — сказав бізнесмен.

Як відомо, правоохоронці заочно повідомили про підозру колишньому співвласнику «Приватбанку» Геннадію Боголюбову та прикордоннику, який сприяв йому у незаконному перетині кордону 24 червня. За версією ДБР, Боголюбов залишив країну за паспортом іншої особи. Це – мешканець Волинської області, 67-річний Сюмак Микола Купріянович. 

Читайте також: Друг Коломойського утік в Європу через Волинь.

Реклама Google

Telegram Channel