Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Недалеко від кордону виявили в авто ексголову Верховного суду Князєва

Вгадайте, скільки «зелені» у цих рюкзаках? Жартуємо.

Фото із сайту ukranews.com.

Недалеко від кордону виявили в авто ексголову Верховного суду Князєва

Не хвилюйтеся: живий і здоровий, як бик

Як відомо, 15 травня 2023 року під час отримання другого траншу у 450 тисяч доларів США голову Верховного Суду Всеволода Князєва і адвоката було викрито «на гарячому». Наступного ж дня Пленум Верховного суду висловив недовіру Всеволоду Князєву, він втратив посаду голови ВС.

Ай-яй-яй – як суворо покарали людину з пропрезидентської команди... Смайлик – :).

 Бо потім, у січні 2024 року уже колишній голова Верховного Суду Всеволод Князєв, за якого внесли 18,16 млн грн застави, вийшов із слідчого ізолятора. Множимо 450 000 на 40 = і маємо тих самих 18 мільйонів.

І ось нова інформація: ексголову Верховного суду Владислава Князєва зупинили поблизу села Солотвино на Закарпатті неподалік кордону з Румунією.

Про це «Українській правді» розповів співрозмовник у правоохоронних органах.

«Князєва виявили на контрольному посту в автівці, де він їхав пасажиром. У нього відібрали пояснення щодо мети перебування в прикордонні. Князєв зазначив, що прибув з метою відпочинку. В прикордонному підрозділі він зараз не перебуває. Його скеровано за межі прикордонної смуги. Про подію поінформовано поліцію та ТЦК».

Що тут скажеш: невже пану Князєву ліньки було сісти в купе поїзда «Ковель – Хелм» до Геннадія Боголюбова і спокійно проїхати через Волинь у Польщу.

Смайлик – :) .

Фотоскрін із сайту pravda.com.ua.
Фотоскрін із відгуків на сайті pravda.com.ua.

 Читайте також: Утікач через Волинь у Європу: «Я збирався повернутися, але тепер не знаю».

Telegram Channel