Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
По сусідству з Волинню чоловік підірвав себе гранатою

На місці вибуху.

Фото із сайту npu.gov.ua.

По сусідству з Волинню чоловік підірвав себе гранатою

Трагічний випадок стався у Львові

Внаслідок вибуху гранати у Львові смертельні травми отримав 34-річний місцевий мешканець, інших постраждалих немає, в поліції припускають, що чоловік наклав на себе руки.

Як інформує Нацполіція у Львівській області, повідомлення про вибух, що стався неподалік одного з багатоквартирних будинків на вулиці Пасічній, надійшло у поліцію близько 06:30. На місці події працювала слідчо-оперативна група, криміналісти, спеціалісти-вибухотехніки та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Реклама Google

Правоохоронці встановили особу загиблого – місцевого мешканця віком 34 роки, на тілі якого виявили численні осколкові поранення. Також попередньо встановлено, що травми чоловік отримав внаслідок вибуху гранати, ймовірно, Ф-1.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство з позначкою «самогубство») Кримінального кодексу України та за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Триває розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події та походження боєприпасу. Призначено експертизи.

Читайте також: Військовослужбовцю, який кинув гранату у Луцьку, обрали запобіжний захід.

Telegram Channel