Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Волинський випускник склав НМТ на 791 бал з максимальних 800 (Відео)

Двохсотбальні результати волинянин отримав з української мови, математики та англійської.

Фото: Суспільне Луцьк.

Волинський випускник склав НМТ на 791 бал з максимальних 800 (Відео)

Ковельчанин Олегу Пінчуку не вистачило 9 балів до найвищого результату

Свій навчальний заклад хлопець називає одним із найліпших в місті. Каже: успіх на екзаменах – це систематичне навчання впродовж одинадцяти років.

Розповідає Суспільне Луцьк.

«Недооцінювати вклад педагогів в мій розвиток я не можу. Проте абсолютно правильно і варто зазначити, що в 11 класі за мною стояла велика команда репетиторів», – говорить хлопець.

Зі слів Олега Пінчука, найшвидше він написав англійську, більше часу пішло на розв’язання тестових завдань з математики. Додає: на НМТ думав над вирішенням завдань усі 4 відведені на тестування години.

Двохсотбальні результати волинянин отримав з української мови, математики та англійської. Найважче далася історія, за результатами тесту отримав 191 бал.

«Я готувався до НМТ з усіх чотирьох предметів і коли мене вітають, я глибоко в душі відчуваю, що трішки не вистачило тих 9 балів, але це теж непоганий результат. Насправді тест з історії був важким», – зазначив Олег.

Класна керівниця Людмила Самчук, розповіла що учень завжди старанний та уважний. Був старостою класу та президентом ліцею. З її слів іншого результату на НМТ не очікували.

«12 червня я отримую есемеску на телефон, де Олег пише: «Я здав історію на 191, а далі три двухсотки. Дякую вам за наставництво», – пригадує Людмила Самчук. – Він зростав з олімпіад юніорів, ці олімпіади показували на те, що у нього є можливість отримати результат».

Крім навчання хлопець захоплювався бальними танцями – долучився до постановки танцю на випускний. Куди вступатиме, ще вирішує. Навчання у ліцеї він закінчив із золотою медаллю.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинська трагедія: події 1943 року й досі відлунюються в українсько-польських стосунках

Реклама Google

Telegram Channel