Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
На Волині відкрили публічний простір «Вільна думка» (Фото)

«Вільна думка» пропонує відвідувачам комфортний майданчик для нетворкінгу, та коворкінгу.

Фото: Вишнівська сільська територіальна громада.

На Волині відкрили публічний простір «Вільна думка» (Фото)

Відкриття стало можливим завдяки перемозі Вишнівської громади у конкурсі з-поміж 10 громад-партнерок HOVERLA / проєкт USAID в Україні для створення публічних просторів громадської активності

За умовами конкурсу грантодавець виділяв 240 тисяч гривень. 

Пише Вишнівська сільська територіальна громада.

Серед гостей відкриття центру громадських консультацій та комунікацій були: Мар'ян Юкіч – заступник керівника HOVERLA / проєкт USAID в Україні; Олександр Волошинський – керівник другого компоненту; Ірина Бойко – керівниця Волинського регіонального офісу. Також Анастасія Тарасенко – програмний спеціаліст; Тетяна Кузьмінчук – старша спеціалістка з комунікацій; Юлія Фоменко – перекладачка; Оксана Самойліч – експертка з фінансів; Віктор Сущик – голова Вишнівської сільської ради та жителі села Машів. 

У оновленій бібліотеці облаштували дві зали для проведення заходів, які оснащені мультимедійним обладнанням та сучасними меблями. Площа центру дозволяє одночасне комфортне перебування до 40 осіб. Крім того, створили вільну WI-FI-зону та закупили нову літературу. 

Центр громадських консультацій та комунікацій «Вільна думка» пропонує відвідувачам комфортний майданчик для нетворкінгу, коворкінгу та ряду послуг, серед яких: доступ до комп’ютерної техніки, а також проведення культурних, соціальних та освітніх заходів для різних цільових аудиторій.

 

 Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Двоє підлітків опинилися в лікарні внаслідок ДТП біля Луцька

Реклама Google

Telegram Channel