Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Ексдепутат-втікач із Володимира продає свій будинок за 8,5 мільйона

Маючи та-а-ку хату, навіщо втікати за кордон? Там «клерки», як пан Коба, таких замків не мають.

Фото із сайту bug.org.ua.

Ексдепутат-втікач із Володимира продає свій будинок за 8,5 мільйона

Колишній очільник КП «Володимиртепло» та ексдепутат міської ради від політичної партії «Сила і Честь» Сергій Коба, який утік за кордон, продає свій будинок у Володимирі за 210 000 $, що орієнтовно становить більше 8-ми мільйонів гривень

Відповідне оголошення опубліковане на сайті ОLХ. Займається продажем агентство нерухомості з Володимира «Надія».

Відповідно до опублікованої інформації, будинок – новий сучасний цегляний, загальною площею 290 кв. м та земельною ділянкою 17 сотих. У хаті є кухня, їдальня, велика вітальня, спальня, дві кімнати, дві ванні. Також облаштований холодний підвал, гараж на два автомобілі, технічні приміщення, барбекю з навісом, зимовий сад, вбудований пилосос.

Також будинок повністю готовий до проживання в сучасних реаліях, коли немає світла, адже є генератор та автономне опалення. Окрім цього, в ньому навіть є власне, повністю обладнане бетонне бомбосховище на дві кімнати. Підведений водопровід, а також є власна свердловина.

У цій оселі навіть є власне, повністю обладнане бетонне бомбосховище на дві кімнати.

Власник наголошує, що будинок розташований в затишному районі біля річки.

Вказана ціна будинку, це всього-на-всього – 210 000 доларів.

Як нагадує видання «Буг», Сергій Коба звільнився з посади керівника комунального підприємства «Володимиртепло», яке він очолював більш як 6 років. У вересні 2023-го він поїхав у закордонне відрядження та не повернувся. Тоді Коба спільно з першим заступником Ярославом Матвійчуком та директором КП «Полігон» Володимиром Собіпаном були у службовому відрядженні в Литві. Однак повернулися усі, окрім Коби. У нього, мовляв, погіршилося здоров’я. 

Пізніше Сергій Коба надіслав заяву про звільнення електронним листом. Відповідно її розглянуло профільне управління, і мер видав розпорядження про звільнення.

Ігор БУГ.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel