Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
У росії показали на всю країну,  як її військовий добиває  свого поплічника

«Ставлення до своїх же побратимів, як до комах-шкідників», – зазначила російська телеведуча, не підозрюючи, дає неймовірно точну характеристику російським військовим.

Фотоскрін – телеканал «россия 2».

У росії показали на всю країну, як її військовий добиває свого поплічника

Кремлівські пропагандисти спробували видати військовослужбовця збройних сил рф, який застрелив свого ж пораненого солдата, за українського бійця

На це звернув увагу офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, опублікувавши уривок російського сюжету й оригінальні кадри, які були опубліковані аеророзвідниками Сил оборони ще минулого місяця.

На них видно, як групу окупантів у Запорізькій області атакує український FPV-дрон, унаслідок чого один із них отримує осколкові поранення. Своєю чергою, росіянин, який йшов позаду, замість того, щоб спробувати хоч якось допомогти своєму товаришу, одразу ж стріляє йому в голову з автомата. 

Крім того, вказаний факт підтвердили  у своєму звіті від 23 червня і військові експерти «Інституту вивчення війни», проте в оприлюдненому країною-агресором неправдивому повідомленні про це замовчується.

«Ставлення до своїх же побратимів, як до комах-шкідників», – зазначила ведуча одного з федеральних каналів росії, думаючи, що дискредитує бійців ЗСУ. Насправді ж, даючи неймовірно точну характеристику російським військовим, адже на відео – саме вони! Не менш вдало описав їхню поведінку і так званий «експерт» студії. «Це справді показуємо їхню тваринну сутність таку, фашистську ідеологію, яка в них у підкірках вона сидить», – пояснив він поведінку російського воєнного злочинця.

Василь КІТ.

Читайте також: «Друзі, давайте здійснимо мрію маленької волинянки Софійки! »

Реклама Google
 

Telegram Channel