Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
На Волині для молоді організовують Всеукраїнський табір поширення української ідентичності

Мета полягає у впровадженні та поширенні української національної ідентичності.

Фото: ілюстративне/фейсбук.

На Волині для молоді організовують Всеукраїнський табір поширення української ідентичності

Запрошують представників молодіжних центрів та молодіжних рад, громадські організації, які працюють з молоддю в національно-патріотичному напрямку

Всеукраїнський табір впровадження української ідентичності відбудеться 22-28 липня 2024 року на території Луцької міської територіальної громади.

Про це пише Луцька міська рада

Програма включатиме теоретичні та практичні заняття з таких напрямів: основи поводження зі зброєю, домедична підготовка, основи керування БПЛА, радіозв'язок, подолання смуги перешкод тощо.

Умови проживання передбачають: намети, літній душ, приготування їжі на вогнищі в польових умовах, зарядка електронних пристроїв через генератор.

Організатори покривають витрати за проїзд, харчування та проживання в наметах. Пріоритетний вік учасників: 18-25 років.(дедлайн реєстрації до 15 липня 2024 року). Форму для заповнення можна знайти на сайті міської ради. 

Організаторами є: Міністерство молоді та спорту України, департамент молоді та спорту Луцької міської ради, КЗ «Луцький міський молодіжний центр», ГО «Просто молодь».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинський параспортсмен планує встановити національний рекорд

Реклама Google

Telegram Channel