Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Картинка потенційного «крота» могла б зійти з рук у 2020-му, але точно – не зараз

У росії помер брат позаштатного радника Офісу Президента України Михайла Подоляка. Володимир Подоляк працював на розвідку путіна.

Фотоколаж із сайту informator.ua.

Картинка потенційного «крота» могла б зійти з рук у 2020-му, але точно – не зараз

Бо ціна – надто велика 

Подивилася «лінію захисту» Банкової щодо елітного брата Михайла Подоляка з медаллю за СВО.

Зачухані «телеграми» виписують, що Міша «вапще нє віноват». А винуваті у всьому головні редактори і журналісти, які поширили докладний допис  Антона Павлушка про ордени. Особливо знову винуватий… Юрій Бутусов.

Це – провал. Тому не дивно, що антирейтинги єрмаків із арахаміями просто зашкалюють із такими спеціалістами.

Які плоди це дасть для самого Подоляка? Тривалий час його розкручували як самостійного політика. З прицілом на «приватнених» і тупеньких. Міша чітко розумів, що брат – потужний офіцер у рф – його слабке місце. Тому активно розказував, що брат уже років як 30 пенсіонер.

Але тепер є візуальний аргумент – фото брата у парадній формі нового зразка, вінок від підрозділу ГРУ, медаль за СВО.

Реклама Google

Тепер потроху складаються пазли, чому президент скаржиться, що плани наступу 2023 року були в кремлі на столі. А сам Михайло в інтерв’ю 2022 року розказував, що мости не підривали вчасно, бо «думали, що росіяни теж люди і будуть цим акуратно користатись». Родича за накритим столом чекав?..

Безумовно, впевнена, що ми почуємо ще одну відмовку «а что такоє, у купи українців – родичі на рф». Але давайте чесно, не у всіх один брат – елітний політичний радник у Зеленського, а інший – блатний офіцер із медалями за СВО.

Звісно, уже чула закиди: «А от брат Сирського теж на рф живе». Живе, але він – звичайний охоронець продуктового магазину. Там і візуально видно, що людина – звичайний обиватель із російської глибинки.

Картинка потенційного «крота» могла би зійти з рук у 2020-му, але точно не зараз – надто велика ціна.
UPD («Перезавантаження цифрової інформації»): із дуже свіженьких спростувань – «медаль за СВО брату Подоляка підкинули вороги Михайла в росії». Давно так не сміялась.

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА,  журналістка, блогерка.

Читайте також: Утікач через Волинь у Європу: «Я збирався повернутися, але тепер не знаю»​.

Telegram Channel