Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Гороскоп на 15 – 21 липня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 15 – 21 липня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Здоров’я в Овнів – на хорошому фізичному та емоційному рівні. Романтична сфера теж активізується, а ось яким чином – позитивним або не дуже – залежатиме від вас. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Уникайте зайвого вживання ліків та приймайте лише ті, що призначив лікар. Наприкінці тижня не піднімайте важкого і будьте обережні в любощах, щоб не травмувати спину.  Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Стежте за якістю «літніх» продуктів. Також є ризик підхопити ротавірусну інфекцію, тому зміцнюйте імунну систему. Можливі проблеми з хребтом і суглобами. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Уникайте «токсичних» людей і обмежте читання новин, адже попереду –напружений період. Будьте особливо уважними до опорно-рухового апарату – можливі травми. Сприятливий день – субота, несприятливий  – середа.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Липень  буде часом, коли у вас ослаблені сечовий міхур та нирки. Уникайте вживання спиртних напоїв, пива, кави і скоротіть споживання солі. Трав’яні відвари будуть корисними. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Скоротіть споживання солі. Також зменште навантаження на підшлункову залозу, обмеживши кількість солодкого і спиртного. Обережно піднімайте важкі предмети. Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

У вас можливі загострення вегетосудинних порушень і послаблення функцій системи виділення. Дотримуйтеся дієти з обмеженням жирів. Сприятливий час для лікування неврозів. Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Якщо плануєте засмагати, робіть це рано-вранці з використанням захисного крему. А ось перед прийманням будь-яких ліків консультуйтеся з лікарем, бо можете собі нашкодити. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Зірки радять звернути увагу на нирки й ноги. Також бережіть нервову систему та зверніть особливу увагу на дієту. У час овочів і фруктів легко скинути кілька зайвих кілограмів. Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Споживайте більше овочів та фруктів, відпочивайте на природі і уникайте негативних емоцій. На закінчення тижня можливі проблеми із суглобами та дрібні травми. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Час підходить для профілактики захворювань нирок та печінки. Літо – чудовий місяць для грязьових ванн. У середині тижня можливі загострення хронічних недуг. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

У середині тижня розпочніть профілактику захворювань дихальної системи. Вам корисні вечірні прогулянки. Уникайте перевантаження серця, тому відмовтеся від алкоголю і цигарок. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – неділя.

Telegram Channel