Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
На Волині через боржників місто може залишитися без води

Загальна сума боргу становить майже 5,5 млн грн.

Фото ілюстративне / facebook.com.

На Волині через боржників місто може залишитися без води

Через борги майже 2000 споживачів – абонентів КП «Нововолинськводоканал» можуть залишитися без води

За 6 місяців нинішнього року це комунальне підприємство від’єднало від послуг водопостачання 31 злісного боржника. Загальна сума їх заборгованості становить майже 670,5 тис. грн.

Наразі відключають абонентів, в яких велика сума боргу. Однак у групі ризику залишитися без води ще майже 2 тисячі споживачів нововолинської громади, які більше року не оплачували коштів за водопостачання та каналізацію. Загальна сума їхнього боргу становить майже  5,5 млн грн!

Аби у спеку не залишитися без води й мати побутовий комфорт, працівники «Нововолинськводоканалу» радять боржникам самостійно звернутися у підприємство та укладати договір реструктуризації, який дасть можливість сплачувати борг частинами кожного місяця.

Але робити це потрібно до відключення води.

Боржники, які опиняються без води, крім повної суми боргу, змушені будуть сплатити ще й послугу повторного підключення абонентів до мережі водопостачання – наразі це 1002, 94 грн.

Водоканалівці вкотре зазаначають, що вчасна сплата за отримані послуги – запорука чіткої і безперебійної роботи стратегно важливого підприємства.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Ковельський музей поповнився архаїчною знахідкою.

Реклама Google

Telegram Channel