Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
На Волині у лікарні облаштують соляну кімнату за майже мільйон гривень

У тендері взяв участь лише один підприємець з Ківерців Юрій Шипелик.

Фото: Сила Правди.

На Волині у лікарні облаштують соляну кімнату за майже мільйон гривень

Ратнівська центральна районна лікарня замовила ремонт приміщення, щоб облаштувати у ньому соляну кімнату

За створення такої кімнати збираються заплатити майже мільйон гривень. Договір на виконання робіт уклали 28 червня 2024 року.

Про це пише Сила Правди.

Відкриті торги на ремонт приміщення для облаштування соляної кімнати оголосили 13 червня 2024 року. Очікувана вартість закупівлі становила 992 тисячі гривень. У тендері взяв участь лише один підприємець з Ківерців Юрій Шипелик, пропозиція якого була дешевшою майже на дві тисячі гривень – 990 тисяч гривень. З ним підписали договір на виконання робіт 28 червня 2024-го. 

За умовами закупівлі, приміщення лікарні повинні відремонтувати та нанести на його на стіни та стелю у три шари соляне покриття. У кімнаті повинні також встановити бактерицидну лампу, світлодіодні світильники та ще п’ять сільових абажурів. Окрім того, змонтувати акустичну систему та встановити галогенератор – пристрій для розпорошення солі у вигляді аерозолю. За вимогою лікарні пристрій має бути новим, з гарантією не менше року та мати сервісну підтримку в Україні. Апарат має бути призначений для використання в приміщеннях об’ємом не менше 100 кубометрів. У нього має бути електронне меню, індикація часу процедури, датчик концентрації аерозолю, дозатор солі. Завершити облаштування соляної кімнати повинні не пізніше 16 вересня 2024-го року.

Як зазначається у договорі, для виконання цих робіт підприємцю попередньо перерахують 297 тисяч гривень або 30% від загальної вартості договору – на придбання і постачання необхідних матеріалів.

Юрій Шипелик зареєстрований підприємцем у місті Ківерці Луцького району з 2008 року. Його основний вид діяльності – «інші спеціалізовані будівельні роботи». У довідці про наявність працівників для виконання робіт, яку підприємець подав на тендер, він зазначив лише себе та вказав, що має 12 років стажу роботи інженером-будівельником. Також вказав, що у разі перемоги у торгах «гарантує забезпечити об’єкт працівниками відповідної кваліфікації». Попереднім досвідом робіт Шипелик вказав облаштування соляних кімнат за договорами з двома медзакладами Кропивницького, медичним університетом з Івано-Франківська та Болградською центральною районною лікарнею в Одеській області. Цього року він отримав бюджетних замовлень на 1,37 мільйона гривень, а загалом з 2016 року – майже на 10 мільйонів гривень. 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Лише 6 тисяч гривень на рік: що показала декларація інспекторки Волинської митниці.

Реклама Google

Telegram Channel