Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Закрив собою побратима: військовий з Волині продовжує боротьбу, але тепер – за своє здоров'я (Відео)

Потрібна підтримка!

Фото: 12 канал.

Закрив собою побратима: військовий з Волині продовжує боротьбу, але тепер – за своє здоров'я (Відео)

У свої 24 роки він вже втратив дві кінцівки, а зараз бореться, щоб лишитися з рукою

Це історія солдата Дмитра Перегудова, який протягом 18 місяців бачить лікарняні стіни і прагне повернутися до своїх побратимів.

Про це йдеться в сюжеті 12 канал.

З перших днів війни він відразу зателефонував і сказав: « Мам, ти знаєш, що війна почалася? Що мені робити? Там мої побратими!» – розповідає мама військового.

Дмитро Перегудов вступив до лав захисників ще у 2018 році, підписавши контракт.  Пробув там 2 роки, а коли почалася війна не зміг лишитися осторонь.

Майже рік тому, Дмитро отримав численні поранення, закривши тілом побратима. У захисника була уражена ліва сторона, при пораненні відірвало пальці, залишився лише один.

«Якби я, як мама, не приїхала і не зробила того шуму, на жаль, моєї дитини вже б не було!» – каже жінка.

Вона впевнена, що лікарі не видалили осколки своєчасно. Тому у Києві довелося ампутувати праву ногу, бо інфекція з'їла кістки.

Конструкція, яку зробили для збереження ноги, також не прижилася. Ліву ногу довелося до коліна ампутувати. На лівій руці немає 4 пальців. Зараз лікарі борються за праву руку, яка також постраждала під час поранення. Поки що рука працює відсотків на 50-60.

У такий складний період його життя Дмитра підтримує дружина. 

«Для мене вона не невістка, а донечка! Я дуже довго її не пускала до Дмитра, бо, чесно кажучи, боялася. Думала, коли вона побачить його, то не витримає і покине. Вона вже рік не відходить від нього. Поруч і маленька донечка, яка постійно підтримує тата «, – розповідає мама Дмитра.

Дівчинка знає лише декілька слів, але найулюбленіше слово – це «тато».

Дмитро Перегудов продовжує боротися за своє життя, оскільки прагне повернутись до побратимів на фронт. Його мати Таїсія відкрила збір коштів на лікування сина. Усі охочі можуть скидати донати на картку 5168 7521 0637 6752.

Допоможемо Дмитру швидше одужати!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel