Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Волинський боєць розповів як після трактора опанував танк

Вдома з Перемогою захисника чекає мама, молодший брат та двійко сестер.

Фото: Фейсбук.

Волинський боєць розповів як після трактора опанував танк

21-річний Олександр проходить службу на посаді механіка-водія танкового взводу танкової роти танкового батальйону 100 омбр

Він, як і решта оборонців, не був народжений для війни, а після закінчення училища в рідному Коростишеві майбутній воїн планував пов’язати своє життя із цивільною сферою, але новини з фронту змусили стати на захист Батьківщини. Таким чином, восени 2023 року Олександр одягнув піксель.

Про бійця розповіли на фейсбук-сторінці 100-ої окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ.

«За спеціальністю я тракторист-машиніст, тож до свого нинішнього залізного коня адаптувався досить швидко», – з усмішкою розповідає Сашко.

Під час виконання одного із бойових завдань в танк нашого героя влучив ворожий Ланцет. На щастя, броня не підвела і екіпаж залишився живим, а молодий воїн після цього випадку взяв собі однойменний із дроном-камікадзе позивний.

«Це вже згодом я дізнався, що з латинської мій позивний перекладається як «спис». Переконаний, що разом із побратимами нам вдасться списом побороти двоголового російського орла», – говорить старший солдат.

На запитання: «В чому полягає впевненість у нашій перемозі?», Олександр, поклавши руку на броню, впевнено по-військовому відповідає: «У танках».

Вдома ж з перемогою на нашого героя очікує мама Тетяна Володимирівна, молодший брат Владислав та двійко сестер – Альона та Владислава.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel