Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Виключили з гурту барабанницю, яка виступала разом із російськомовним уродженцем Волині Монатіком на весіллі в Італії

Катерина Багінська була учасницею гурту Renie Cares, а також вона грає в бенді Монатіка.

Фото – instagram.com/drum__queen.

Виключили з гурту барабанницю, яка виступала разом із російськомовним уродженцем Волині Монатіком на весіллі в Італії

«Це не повинно бути нормою», – заявили в гурті Renie Cares. До речі, це вже зараз лучанин Монатік «перефарбувався» і співає не на «общєпрінятом». А ми ж знаємо: мрія у всіх «кацапськоротих» українців – власний концерт у кремлівському палаці

З гурту Renie Cares була виключена барабанниця Катерина Багінська. Це сталося після того, як стало відомо, що Дмитро Монатік виступив на весіллі українців в Італії, яке провів російський гуморист Максим Галкін.

Річ у тім, що Багінська також грає в бенді Монатіка. Вокалістка і засновниця гурту Renie Cares Ірина Панчук і саундпродюсер колективу Олександр Мусевич ухвалили рішення відмовитися від співпраці з Багінською після її появи на скандальному весіллі в Італії, інформує nv.ua.

Реклама Google

«Для мене це дивно, і неприпустимо. Я не розумію, чому подібні вчинки досі толеруються. Чому такі великі впливові артисти дозволяють собі, по суті, співпрацю з росіянами, які ще у 2014 підтримували анексію Криму і залюбки там виступали на день Росії. Я розумію чітко, що це не найбільша проблема, якщо враховувати той факт, що на державному рівні співпраця з росіянами у сферах промислових не контролюється. Але, мені здається, що тут працює накопичувальний ефект. Постійне закривання очей на отакі маленькі про*оби приводить до пи*децю на рівнях масштабніших. Це не повинно бути нормою. Скоріш за все, після цієї історії діяльність Мона Tika не зміниться ніяк, але принаймні я буду чесна сама з собою, і, можливо, хтось із вас задумається про те, які цінності керують вашими вчинками. Оскільки Катерина Багінська продовжує свій шлях у гурті Монатік, ми повинні припинити нашу співпрацю в гурті Renie Cares», – написала Ірина Панчук, позицію якої підтримує й Олександр Мусевич.

Фотоскрін із сайту life.nv.ua.
Фотоскрін із сайту life.nv.ua.

 «Відсьогодні Катя припиняє свою участь у гурті Renie Cares. І я перестаю з нею працювати як саундпродюсер над її проєктом DRUM QUEEN. Хоча я знаю, що Катя не хотіла співпрацювати з росіянами. Але це ненормально», – додав Мусевич.

Олександр Матусевич. Фото – instagram.com/sasha_musevych.
Олександр Матусевич. Фото – instagram.com/sasha_musevych.

 Український співак Дмитро Монатік потрапив у скандал через виступ на пишному весіллі українців у Італії, де поряд з ним на озері Комо жартував і співав росіянин Максим Галкін.

Як заявляє менеджмент артиста, він погодився, бо весілля припало на його вихідний між благодійними концертами в США і Канаді. За словами команди, Монатік не сказав жодного слова російською мовою і пісні виконував у перекладі або мовою оригіналу – українською.

Як зауважила журналістка Аліна Доротюк, яке б громадянство не мав Галкін, він продовжує підкорюватися російським законам і маркувати свої пости тавром «іноагента».

Тим часом за виступ на одній сцені з Монатіком Максима Галкіна вимагають покарати в росії. Обурені українськими піснями з вуст ведучого росіяни миттю кинулися писати «доноси» та вимагати покарання для зірки.

Читайте також: Співак із Луцька MONATIK виступив разом із російським шоуменом Максимом Галкіним.

Telegram Channel