Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
На Волині з нагоди річниці військової частини відкрили музей та погасили лімітовану марку (Фото)

6-ий Волинський прикордонний загін відзначив 106-ту річницю від дня створення військової частини.

Фото: www.lutskrada.gov.ua.

На Волині з нагоди річниці військової частини відкрили музей та погасили лімітовану марку (Фото)

Військова частина 9971 6-го Волинського прикордонного загону Державної прикордонної служби України відзначає 106-ту річницю від дня створення

З цієї нагоди відбулись урочисті заходи, участь в яких взяли Луцький міський голова Ігор Поліщук, керівники області, прикордонники та ветерани служби.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

 
 
 

Ігор Поліщук привітав прикордонників зі святом від себе особисто та від усієї луцької громади.

«Хочу подякувати вам за роботу, яку виконує 6-ий прикордонний загін з охорони державного кордону та за величезний внесок в укріплення та облаштування кордону нашої області в межах з Білоруссю. Наша область, і це відзначають на багатьох рівнях, є найкращою в цьому плані. Щиро сподіваюсь, що не доведеться ніколи цим укріпленням бути застосованими на практиці, а від того, що вони є усім лучанам та волинянам спокійніше.

 

Дякую прикордонникам, які виконували та виконують бойові завдання на Сході та Півдні України. Вічна пам’ять та слава усім загиблим, хто повернувся на щиті. Всім, хто поранений — якомога швидшого відновлення, усім вам - міцного здоров’я. Україні - перемоги та миру», - наголосив Ігор Поліщук та вручив прикордонникам відзнаки.

 
 

Усі присутні поклали квіти до пам’ятного знаку «Вічна пам’ять та шана полеглим Героям-прикордонникам, які загинули захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України».

 
 
 

З нагоди свята на території військової частини відкрили музей 6-го Волинського прикордонного загону та погасили лімітовану марку.

 
 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: 19-річний захисник з Волині отримав державну нагороду.

Реклама Google

Telegram Channel