Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
У Луцьку спортсменам вручили грошові сертифікати (Фото)

Так тримати!

Фото: www.lutskrada.gov.ua.

У Луцьку спортсменам вручили грошові сертифікати (Фото)

Сьогодні міський голова Ігор Поліщук вручив грошові сертифікати на суму 10 тис. грн за високі спортивні досягнення Оксані Мотрунчик та Тарасу Сасовському

Оксана Мотрунчик виборола золото на Чемпіонаті світу у місті Остін (США) та стала чемпіонкою світу з жиму лежачи 2024 року.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

 
 
 

Тарас Сасовський здобув 4 золотих медалі на змаганнях «Звитяга Нескорених», що відбулися 16 червня у Тернополі. Також в кінці травня він виборов 2 золотих та одну срібну медалі на турнірі серед ветеранів «Київ незламний».

 

Ці перемоги є не лише особистим досягненням для спортсменів, а й показником високого рівня українського спорту. Такі успіхи є величезною мотивацією для молодого покоління, щоб продовжувати займатися улюбленою справою та досягати вершин.

Ігор Поліщук подякував чемпіонам за високі спортивні здобутки. «Чудово, що в нас є такі спортсмени та тренери. Радий, що наша Волинь має гарні результати в пауерліфтингу, силових видах спорту. Подальшого успіху без травм та якомога швидшої перемоги, щоб ви могли повноцінно займатися та вкладатися в результат», – сказав міський голова.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Древній Володимир відзначив 1036-ліття.

Реклама Google

Telegram Channel