Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Вишиванка молодого захисника з Луцька приєдналася до флешмобу сорочок-мандрівниць (Відео)

Зі слів директорки ліцею Вероніки Захарчук, вишиванку для їхнього випускника зробили символічною.

Фото: Суспільне Луцьк.

Вишиванка молодого захисника з Луцька приєдналася до флешмобу сорочок-мандрівниць (Відео)

Сорочки представили у ліцеї №27, навчальний заклад доєднався до акції «Вишиванка – оберіг для воїна»

Луцьк – одинадцяте місто, куди привезли вишиванки.

Про це пише Суспільне Луцьк

«Одна з вишиванок започаткувала флешмоб сорочок-мандрівниць для захисників-воїнів. Вона стартувала з Тернополя і поїхала в Кривий Ріг, там доєдналася наступна вишиванка і ці вже дві вишиванки поїхали далі. Автор ідеї – Інна Іванюк, дружина, яка втратила в цій війні чоловіка, яка виховала двох синів, які стали на захист країни», – розповіла заступниця директора ліцею Тетяна Ходаковська.

Луцькомий ліцей №27 доєднав до колекції 11-ту вишиванку, яка стане оберегом для військовослужбовця – випускника ліцею Вадима Романюка.

Як розповіла мама випускника, її син Вадим у 18 років з першого дня повномасштабної війни пішов добровольцем захищати Україну.

«Перша його гаряча точка – Бахмут, у 18 років він був на Бахмуті, – каже матір. – Кожен день пише, але є таке, що тиждень немає на зв’язку, важко переживаю. Він у мене одна дитина».

Зі слів директорки ліцею Вероніки Захарчук, вишиванку для Вадима Романюка зробили символічною. На сорочці вишили дуби і жолуді – символ чоловічої непохитності і мужності.

Далі колекція вишиванок-оберегів для захисників поїде до Києва. Восени тур завершиться у Тернополі – місті, де й стартував. Сорочки захисників повернуть власникам.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Препарати для схуднення спричиняють сліпоту

Реклама Google

Telegram Channel