Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
У Луцькому районі ремонтують 2 мости

Ці будови не ремонтувались від часу їх зведення у 1978 та 1966 році відповідно і перебували у незадовільному експлуатаційному стані.

Фото: facebook.com.

У Луцькому районі ремонтують 2 мости

Їх ремонт здійснюється у селі Красноволя на автомобільній дорозі Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/

Наприкінці травня поточного року мостовики розпочали лагодити мостовий перехід завдовжки 36 метрів через річку Кормин. На сьогодні відновили прогонову конструкцію правої частини споруди.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Що зроблено:

  • проведено підготовчі та демонтажні роботи;
  • влаштовано сполучення мосту з підходами;
  • влаштовано монолiтну залiзобетонну накладну плиту прогонової будови, гідроізоляцію, деформаційні шви;
  • нарощено монолітне парапетне огородження.

Такі ж роботи будуть виконані на лівій частині мосту. Згодом тут ще встановиться металеве бар’єрне і перильне огородження, відновиться дорожнє покриття та нанесеться розмітка. Також відремонтуються опори та буде проведено відновлення і захист конструкцій споруди.

Допоки бетон на об’єкті набирає міцності ремонтно-будівельна бригада почала ремонт ще одного мосту у цьому ж населеному пункті. Наразі на 12-метровій споруді проходять демонтажні роботи.

Ці будови не ремонтувались від часу їх зведення у 1978 та 1966 році відповідно і перебували у незадовільному експлуатаційному стані. Відтак задля недопущення аварійних ситуацій потребували невідкладного ремонту.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку розпочали реконструкцію найбільш проблемної ділянки тепломережі.

Реклама Google

Telegram Channel