Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Волинським воїнам передали обладнання, яке допоможе краще бачити та нищити ворога

Разом до Перемоги!

Фото: Фейсбук.

Волинським воїнам передали обладнання, яке допоможе краще бачити та нищити ворога

Необхідну допомогу отримали військовослужбовці «Азову», «Любарта», Сил Спеціальних Операцій, а також для бійців 67-ої, 109-ої, 100-ої, 95-ої, 128-ої бригад

FPV-дрони-камікадзе, багатоцільові Mavic 3 Pro, тепловізійні приціли та павербанки – усе це для волинян, які несуть службу у згаданих підрозділах, доправили на передову депутат обласної ради Ігор Лех та парламентар Вячеслав Рубльов.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді. 

Придбання ж необхідної техніки стало можливим завдяки зусиллям колективів обласних комунальних закладів, зокрема це: Крупівський навчально-реабілітаційний центр, Володимирський фаховий коледж, Володимирський центр професійно-технічної освіти, Володимирський педагогічний фаховий коледж, Нововолинський центр професійно-технічної освіти, Нововолинський електромеханічний коледж, Нововолинська спеціальна школа, Шацький лісовий фаховий коледж, інститут післядипломної підготовки освітян, обласний навчально-курсовий комбінат, обласна стоматполіклініка. Крім того до формування вантажу для військових доєднався і колектив Луцької районної ради.

«Ми будемо допомагати нашим військовим до того часу, поки вони будуть стояти на захисті кордонів нашої держави і миру в нашій країні. Віримо, що це обладнання допоможе їм краще бачити ворога та прицільніше його нищити», – зазначив голова обласної ради Григорій Недопад.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині відбувся футбольний турнір пам'яті загиблого Героя.

Реклама Google

Telegram Channel