Курси НБУ $ 41.26 € 44.98
Волинянина, який у Камені-Каширському кинув гранату в двох людей, взяли під варту

Надалі чоловік перебуватиме під вартою.

Фото ілюстративне / facebook.com.

Волинянина, який у Камені-Каширському кинув гранату в двох людей, взяли під варту

За наполегливої позиції прокурорів Камінь-Каширської окружної прокуратури суд обрав 43-річному волинянину, підозрюваному у закінченому замаху на умисне вбивство двох людей, вчиненому способом, небезпечним для життя багатьох осіб, та у незаконному поводженні із бойовими припасами (ч. 2 ст. 15 п. п. 1,5 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави

 За даними слідства, 43-річний житель Каменя-Каширського незаконно придбав гранату Ф-1, носив її при собі, а після опівночі  13 липня 2024 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння на території домоволодіння у рідному місті, кинув її під ноги господарю обійстя та його дружині.

Унаслідок вибуху 56-річні чоловік і жінка отримали осколкові поранення.

Зауважимо, що зловмисник є підозрюваним у ще одному кримінальному провадженні – про заподіяння легких тілесних ушкоджень, у тому числі працівнику поліції в зв'язку з виконанням ним службових обов'язків  (ч. 2  ст. 125, ч. 2 ст. 345 КК України) і йому обирався запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, проте це не запобігло вчиненню ним нового злочину.

Надалі він перебуватиме під вартою.

Досудове розслідування: Камінь-Каширський РВП ГУНП в області.

Пресслужба обласної прокуратури

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel