Курси НБУ $ 41.26 € 44.98
На Світязі не вистачає рятувальників

Відбулась нарада з питань безпеки на території зон відпочинку Шацької громади.

Фото ілюстративне / facebook.com.

На Світязі не вистачає рятувальників

15 липня під головуванням Богдана Тимошука, секретаря селищної ради, відбулася нарада, на якій обговорювались важливі питання безпеки на території зон відпочинку Шацької громади, зокрема на водних об’єктах

Участь у нараді взяв Сергій Самойленко, заступник начальника Ковельської районної військової адміністрації, який розповів про результати перевірки пляжів Шацької громади, проведеної 12 липня. Також він наголосив на важливості повноцінного функціонування рятувальних постів з кваліфікованим персоналом на центральних пляжах озер Пісочне (село Мельники) та Світязь.

Про це повідомляє Шацька селищна рада.

Сергій Жоголь, заступник начальника Ковельського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області, розповів про посилення заходів безпеки на воді в місцях масового відпочинку та необхідність забезпечення спеціалізованим обладнанням рятувальних постів.

Марія Христецька, директорка Шацького національного природного парку, підкреслила готовність забезпечити всім необхідним рятувальні пости, однак зазначила, що не вистачає рятувальників. Наразі вакансії рятувальників відкриті.

Артем Шевчук, комендант другої прикордонної комендатури (м.д. н.п. Світязь) , увагу присутніх акцентував на тому, яку небезпеку для туристів становить їх перебування в прикордонній смузі, та наголосив на необхідності діалогу з власниками баз відпочинку та приватних садиб – на тему безпеки відпочивальників.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинська чорниця поповнила бюджет області на 1,4 мільйона гривень.

Реклама Google

Telegram Channel