Курси НБУ $ 41.26 € 44.98
У Волинській дитячій обласній клінічній лікарні з’явився онлайн-запис

Волинь-нова

У Волинській дитячій обласній клінічній лікарні з’явився онлайн-запис

Пацієнти волинської обласної дитячої клінічної лікарні (Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства) можуть записатися на прийом до лікаря через безкоштовний мобільний застосунок або сайт Health24

Також онлайн-запис до лікаря через Health24 доступний в Луцькій міській дитячій поліклініці та Волинській обласній лікарні. Про це повідомили Район.Медицина у пресслужбі Health24. 

Щоб записати дитину до лікаря необхідно завантажити мобільний застосунок Health24 в AppStore/PlayMarket або перейти на сайт https://h24.ua/, пройти коротку реєстрацію, додати карту дитини до себе в профіль, обрати медзаклад, лікаря, дату та час прийому. За необхідності є можливість самостійно скасувати запис, а також залишити відгук про лікаря чи лікарню.

Відеоінструкцію, як записати дитину до лікаря, можна переглянути тут.

Також у Health24 можна переглянути медичну карту дитини. А саме: направлення, рецепти, прийоми у лікаря, історію хвороби, аналізи. 

Для цього необхідно, щоб лікар, який користується Health24, на прийомі підтвердив карту та мігрував історію хвороби пацієнта у застосунок. Пiсля цього пацієнт зможе переглядати та завантажувати свої медичні дані та дані дитини у застосунку Health24.

Реклама Google

Telegram Channel