Курси НБУ $ 41.26 € 44.98
Баба Ганя у 100 років отримала закордонний паспорт!

Ганно Гнатівно, ви – супер-пупер!

Фото – Міграційна служба Івано-Франківської області.

Баба Ганя у 100 років отримала закордонний паспорт!

Попри вельми поважний вік, жінка ще зберігає оптимізм

В Івано-Франківській області 102-річна жінка оформила закордонний паспорт, ставши найстаршою серед тих, хто звернувся до місцевої міграційної служби за наданням такої послуги.

Про це повідомляє Міграційна служба Івано-Франківської області.

В Івано-Франківській області закордонний паспорт оформила 102-річна жінка.

«Цікавий і дивовижний фотофакт у діяльності міграційної служби на Прикарпатті. Уперше в історії УДМС в Івано-Франківській області надали адміністративну послугу найстаршій з людей, які коли-небудь зверталися до міграційної служби з заявою про оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон», – йдеться у дописі.

Оформили документи жінці у Калуському відділі міграційної служби. Ганні Гнатівні понад 102 роки. У дописі відзначають, що попри вельми поважний вік, жінка ще зберігає життєдайність.

«Не беремося припускати про причини, які спонукали родичів бабусі оформити ій закордонний паспорт. Натомість бажаємо пані Ганні мати достатньо сил і здоров’я на щодень і у разі використання документа за прямим призначенням», – пише міграційна служба.

Хтось у коментарі під новиною зле пожертвував про причину отримання закордонного паспорта: «Для перевезення ухилянтів». Хто про що думає...

А ми висловлюємо респект пані Ганні! 

Читайте також: Кому віддасть свої 130 мільярдів доларів 93-річний Баффет.

Реклама Google

Telegram Channel