Курси НБУ $ 41.26 € 44.98
Способи друку на чашках: короткий огляд

Фото: vip-print.ua.

Способи друку на чашках: короткий огляд

Сувенірний посуд із логотипом компанії — це дієвий спосіб просування для будь-якого бренду. А ще виріб з індивідуальним дизайном може стати гарним подарунком для близької людини, колег чи постійних клієнтів. Однак перш ніж замовити друк на чашках, варто розібратися, як саме наноситься зображення та який варіант підходить саме вам. 

Основні варіанти нанесення зображення на посуд 

Послуги з виробництва брендованої продукції в Україні надає компанія VIP-Print. Одна з її найбільших переваг — безліч варіантів друку, серед яких:
 

  • деколь D — малюнок переноситься за допомогою впливу високих температур, завдяки чому результат виходить дуже яскравим, деталізованим, а також стійким;

  • лазерне гравіювання — один із найдовговічніших методів, забезпечує високу точність малюнку;

  • сублімація — найкращий варіант для друку деталізованих зображень, наприклад, фотографій;

  • тамподрук — підходить для нанесення малюнків на нерівну поверхню, доволі швидкий у виконанні метод;

  • УФ-друк — спеціальні фарби, що використовуються в процесі, вкрай стійкі до вицвітання;

  • шовкодрук — зображення наноситься через трафарет, підходить для створення великих тиражів продукції.

Варто розуміти, що вибір конкретного способу залежить не лише від побажань замовника, але й від матеріалу, з якого виготовлена чашка. Тому після створення заявки з клієнтом додатково зв’язуються представники компанії, щоби допомогти підібрати оптимальний метод.

Скільки коштує друк зображення на чашці? 

Окрім методу друку, на вартість готової продукції впливають й інші фактори. Один з найголовніших — це тип посуду. В асортименті VIP-Print є класичні чашки для кави та чаю різних розмірів, металеві кружки, а також стильні набори з ложкою та блюдцем. 

Велику роль відіграє тираж замовлення. Чим більше виробів купуєте, тим нижчою буде вартість одиниці товару. 

У деяких випадках на кінцевий кошторис може впливати складність дизайну, а саме кількість використаних кольорів. Крім того, термінове виготовлення зазвичай коштує дорожче, тому краще планувати замовлення заздалегідь. 

Реклама Google

Telegram Channel