Курси НБУ $ 41.46 € 45.35
Порошенко привітав Романа Червінського, який вийшов з СІЗО під заставу: це – про справедливість

«Герой-розвідник Роман Червінський на Свободі! Незламний та непереможний воїн».

Волинь-нова

Порошенко привітав Романа Червінського, який вийшов з СІЗО під заставу: це – про справедливість

Петро Порошенко привітав розвідника Романа Червінського, який вийшов з СІЗО у Кропивницькому під заставу

Як відомо, Червінського півтора роки утримували під вартою, і нарешті апеляційний суд змінив запобіжний захід на заставу у 9 млн грн. Вчора Порошенко сплатив заставу за Червінського, а сьогодні вранці розвідник вийшов СІЗО. Його зустрічали рідні, друзі, небайдужі українці і народні депутати з фракції «Європейська Солідарність». Одразу після звільнення Порошенко телефоном поспілкувався з Романом Червінським.

«Ми не дали їм реалізувати їхній сценарій. Я хочу сказати, що ти великий молодець! Це приклад героя», – сказав Порошенко.

 

 «Петре Олексійовичу, дуже дякую вам! Споріднена душа відчувається на дистанції. Не потрібно слів, а є дії, які кажуть самі за себе. Я хочу всій фракції порядкувати. Вони всі брали мене на поруки. Завдяки вам я міг триматися. Я вірю, що наша Україна об’єднається навколо людей, які, не зважаючи ні на що, стоять на боці правди. Це потрібно простим людям, щоб вони знали, за що ми тут живемо, за що воюємо, за що наші хлопці кладуть своє життя», – сказав Червінський.

 

 «Герой-розвідник Роман Червінський на Свободі! Незламний та непереможний воїн. Півтора роки пекла для Романа нарешті закінчилися. Радий був подзвонити та особисто привітати Червінського. Роман вже сьогодні побачить родину та обійме трьох своїх дітей. Це про справедливість», – написав Порошенко у соцмережах.

 

 Як відомо, раніше усі 27 народних депутатів з фракції «Європейська Солідарність» висловили готовність взяти Романа Червінського на поруки. Петро Порошенко після рішення суду щодо призначення застави вніс необхідну суму.

«Несправедливо, коли вбивця Цемах на волі в росії, а український герой розвідник Червінський, який його захоплював, за ґратами в Україні», – переконаний пʼятий Президент.

«І так ми, наша команда, яка готова була у повному складі взяти Романа Червінського на поруки, будемо боротися за кожного українського військового, за кожного з тих, хто захищає Україну», – наголосив Порошенко.

Реклама Google

Telegram Channel