Курси НБУ $ 41.46 € 45.35
У центрі Луцька представили виставку безпілотників і стрілецької зброї

Виставка зброї 33 бригади у центрі Луцька.

Фото: suspilne.media.

У центрі Луцька представили виставку безпілотників і стрілецької зброї

Сьогодні у центрі Луцька презентували виставку розвідувальних та ударних безпілотників, а також українську та іноземну стрілецьку зброю

Так військові вирішили привернути увагу і запросити на службу до нового батальйону безпілотників, який створили у 33-й окремій механізованій бригаді ЗСУ.

Про це розповів Суспільному військовослужбовець Ігор.

На Театральному майдані розгорнули намет зі зразками зброї і безпілотники.

«Здійснюємо агітацію, адже наш підрозділ «рота БпЛА» розширився до батальйону безпілотних систем — агітуємо вступати у нашу бригаду на посади операторів, пілотів. Специфіка роботи — знищення російської техніки та живої сили», — говорить Ігор. У цивільному житті він мав юридичну освіту, до лав ЗСУ пішов добровольцем.

Зі слів виконувача обов'язків начальника групи інструкторів бригади Ігоря, він воює із 2014 року. У 2018-му до нього у війську приєднався син: «Бригада бойова, пройшла і Роботине, Запорізький, Куп’янський напрямки, зараз на Донецькому напрямку. Дехто не може зрозуміти, що як не піти, то ворог прийде сюди, тоді повториться «Буча», треба вже робити – вже ставати на захист».

Виставка зброї у центрі Луцька діятиме до кінця дня 17 липня. Далі військові 33-ї окремої механізованої бригади поїдуть в інші міста.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: З ворожого полону вдалося звільнити ще 95 захисників (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel