Курси НБУ $ 41.46 € 45.35
Мати Мбаппе, який перейшов у «Реал», погрожує великим судом ПСЖ

Форма мадридського клубу дуже пасує Кіліану Мбаппе.

Фото із сайту readfootball.com.

Мати Мбаппе, який перейшов у «Реал», погрожує великим судом ПСЖ

Файза Ламарі вимагає повернути 100 мільйонів заборгованності по зарплаті

Файза Ламарі, яка є матір'ю і представницею нападника мадридського «Реала» Кіліана Мбаппе, зізналася, що її син може подати до суду над ПСЖ.

Мати французького гравця повідомила, що трапиться це в тому разі, якщо парижани не виплатять заборгованість із зарплати, яка становить 100 млн євро.

«Якщо у нас не буде вибору, то так, звісно буде суд. Тепер я дуже сподіваюся, що контракт, який ми підписали два роки тому, буде дотримуватися. Давайте перестанемо говорити, що Кіліан сказав, що не сказав. Насправді, ніхто не може сказати, що сталося, ні я, ні представники ПСЖ, тому що протягом двох років Кіліан і президент завжди зустрічалися наодинці, за винятком одного разу. І все це не завадило Кіліану грати відтоді, як у лютому було зроблено оголошення про відхід», – заявила Ламарі в коментарі.

До цього у Франції заявили про те, що ПСЖ не виплачував Мбаппе заробітну плату і різні бонуси, починаючи з квітня 2024 року, коли стало остаточно зрозуміло, що нападник залишить лави паризького клубу.

Тим часом авторитетне іспанське видання Marca розкрило фінансові деталі контракту 25-річного Кіліана Мбаппе, якого було представлено як гравця «Реала».

Угода розрахована на п'ять років, зарплата 25-річного форварда збірної Франції – 15 мільйонів євро на рік нетто (30 мільйонів до вирахування податків). Також Мбаппе отримає підписний бонус в розмірі 100 – 115 мільйонів євро, який виплачуватиметься протягом усього терміну дії контракту.

Таким чином, підписання Мбаппе обійдеться «Реалу» щонайменше у 250 мільйонів євро. У цю суму не включені можливі бонуси за різні командні та індивідуальні досягнення, такі як завоювання «Золотого м'яча».

Читайте також: Хто потрапив до символічної збірної Євро-2024 за версією УЄФА.

Реклама Google

Telegram Channel