Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
Досить ставати одним  із кремлівських «корисних ідіотів»

фото ілюстративне.

Досить ставати одним із кремлівських «корисних ідіотів»

І сіяти в Україні ненависть до Заходу

Майже після кожного прильоту ракет починають писати, що там знайшли західні компоненти. І це подається чи як сенсація, чи як зрада, бо Захід наче підтримує росію. Це ж нонсенс.

Чому там знаходять західні компоненти? Ну бо російських компонентів просто не існує. Якщо ви розберете російське авто, то там будуть західні компоненти. Якщо ви розберете будь-яку техніку, на якій буде штамп «виготовлено в росії», то там будуть західні компоненти.

Бо російських просто не існує. З російського у росії тільки нафта і газ, які вони і міняють на все це.

Чи означає це, що західні держави однаково підтримують Україну і росію? Так ні, це – нонсенс. Захід підтримує Україну. А рф за гроші через посередників купляє чіпи, які потім вставляє в свої ракети. Відчуйте різницю. Чи є десь рішення західного уряду «продати росії компоненти для ракет»? Так ні ж. Просто одна фірма-посередник з Хорватії купляє звичайний товар, де є ці чіпи, а вони є скрізь, і продає фірмі з Дубая, яка продає фірмі з Таїланду, а потім це все завозиться якоюсь «фсбшною» конторою в росії.

Чи можна це зупинити? Ні, бо це масовий величезний ринок. Ви не прослідкуєте цього в жодному разі. Постфактум, так. Але попередити такі угоди просто неможливо.

Чи означає це, що санкції не працюють? Ні. Це означає просто, що ідеальних санкцій не існує. Як і не існує ідеального світу. І в нашому світі є жадібність окремих підприємців, є «корисні ідіоти» кремля і є Туреччина, і Китай, через які в росію ганяють паралельний імпорт.

І досить вже ставати одним із кремлівських корисних ідіотів і сіяти в Україні ненависть до Заходу, завдяки якому ми тримаємось, чиїми грошима платимо пенсію і чиєю зброєю воюємо.

І так, у будь-якій новій ракеті, що рано чи пізно прорве нашу ППО, будуть західні чіпи. І досить робити з цього новини…

Читайте також: «Ворог відступив – ціною життя волинянина Андрія Вовка».

Реклама Google

Telegram Channel