Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
«Це – єдина можливість легально вбивати ворогів»

Відомий український кінорежисер та сценарист Олег Сенцов з початку повномасштабного вторгнення росії приєднався до лав ЗСУ.

Фото із сайту news.obozrevatel.com.

«Це – єдина можливість легально вбивати ворогів»

Український кінорежисер та сценарист, колишній в’язень кремля Олег Сенцов, який із початку повномасштабного вторгнення росії на територію України приєднався до лав ЗСУ, розповів, що найбільшою мотивацією піти в армію було бажання розплати з ворогом

«Помститися бажання є. І в тому числі це була одна з причин, чому я пішов в армію. Тому що це – єдина можливість зараз легально вбивати ворогів. Потім такої можливості вже не буде», – заявив Олег Сенцов в інтерв’ю для Укрінформу. 

При цьому він каже, що йому ще не доводилося ліквідовувати ворогів персонально. І людяність бере гору навіть під час бою: «Коли ми робили засідку останню, це був мій вибір: або дати команду їх знищити, тому що вони були у нас під прицілами відкриті, або взяти в полон. Ситуація була для нас не ризикова, тому ми взяли їх у полон», – поділився режисер.

На думку Олега Сенцова, у кожного воїна має бути власна мотивація: «Людину не можна примусити воювати».

На думку Олега Сенцова, у кожного воїна має бути власна мотивація, адже за її відсутності, солдат не матиме жодної користі: «Людину не можна примусити воювати. Її можна впіймати на вулиці, запхати в бус, забрати документи та телефони, доставити в навчальний центр, тримати там ледь не під охороною, привезти в бригаду, а він скаже: «Я не хочу воювати, я не буду». Навіщо такий боєць потрібний?», – каже воїн. 

Реклама Google

Telegram Channel