Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
Племінниця міністра оборони рф закликала його припинити обстріли

«Дядьку Андрію, ти не станеш здоровішим, ти не станеш багатшим, ти не станеш щасливішим від того, що діти в Україні й надалі гинутимуть».

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

Племінниця міністра оборони рф закликала його припинити обстріли

Наталія Вертинська з Києва, яка називає себе племінницею міністра оборони росії Андрія Бєлоусова (це підтверджує також російський публіцист Олександр Невзоров. – Ред.), оприлюднила 9 липня звернення до міністра, нагадавши йому про відповідальність за ракетний удар по дитячій лікарні «Охматдит» в Києві

Жінка зазначила, що вона зараз живе у США. Називаючи Бєлоусова «дорогий дядьку Андрію» (портрети обох – на фотоколажі), вона зазначила, що вісім російських ракет «полетіли в житлові будинки, дитячі садки, бізнес-центри, у під’їзди, а також одна або кілька ракет зруйнували найбільшу дитячу лікарню України» «Охматдит». 

«Ця лікарня розташована в Солом’янському районі, там, де жила я 10 років тому зі своєю дитиною-інвалідом. Я туди приходила багато разів, щоб моїй маленькій зробили якісь дуже важливі тести, щоб перевірити її на синдром Дауна. Слава богу, не виявили в неї такого синдрому. Але в цьому районі, у Солом’янському, й надалі живе й працює твій двоюрідний брат, і в тому, що ракети вчора полетіли на Київ, – у цьому є твоя провина й твоя причетність», – заявила Вертинська. 

Вона закликала Бєлоусова «переосмислити все й зупинитися»: «Помолися, подумай взагалі про те, що ви чините. Це не може далі тривати. Вчора загинуло в моєму місті чотири дитини через те, що ти запустив туди ракету. Як ти думаєш, яка карма в тебе зараз, що на тебе чекає в майбутньому? Дядьку Андрію, ти не станеш здоровішим, ти не станеш багатшим, ти не станеш щасливішим від того, що діти в Україні й надалі гинутимуть. А якщо загине твій брат – я тобі цього не пробачу ніколи, і ти про це, думаю, дуже шкодуватимеш». 

Жінка також закликала міністра «перестати відправляти своїх співгромадян на вірну смерть», воюючи проти України. Емоції та заклики Наталії Вертинської – зрозумілі. 

Але, на жаль, уже давно нема сенсу достукуватися до совісті як російських міністрів, так і більшості «простих» росіян. Бо це вже маніяки, тому страждання та благання українців тільки приносять їм садистське задоволення. Маніяка можна зупинити лише силою.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel