Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
Волинські медики продовжують допомагати ЗСУ

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Волинські медики продовжують допомагати ЗСУ

З березня 2022 року працівники ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» (далі Центр), а також його структурні підрозділи переказують частину заробітку на підтримку українських захисників

За 6 місяців 2024 року працівники Центру зібрали близько 500 000 грн. За кошти, зібрані колективом вдалося придбати 2 квадрокоптери МАVІC, 10 акумуляторів DJI Batery Kit до них – для 100-ї бригади окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. Коштами долучалися до купівлі тепловізора, турнікетів, запчастин для автомобілів, продуктів харчування для інших підрозділів ЗСУ. На 14 окрему механізовану бригаду імені князя Романа Великого перераховано 207 374 грн.

Про це інформує Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб в місті Луцьк.

Працівники центру продовжують частувати домашньою консервацією та іншими смаколиками військових, котрі перебувають на лікуванні в області.

Долучаються до важливої справи підтримки Збройних Сил України й діти та внуки працівників установи. Завдяки своїм талантам і вмінням, а головне – великому бажанню, юні патріоти стають благодійниками для тих, хто захищає їх на передовій.

Також, фахівці структурних підрозділів постійно ініціюють окремі збори і долучаються у своїх громадах до придбання автомобілів, тепловізорів, тактичного спорядження, одягу, взуття в якому ходять по мінному полю тощо.

Так, фахівці Любомльського відділення Центру на потреби ЗСУ перерахували близько 26 000 грн та постійно тримають зв’язок з місцевими волонтерами і разом з ними долучаються до різних зборів. Також не забувають про своїх колишніх працівників, які зараз боронять кордони нашої держави. Нещодавно перерахували майже 8000 грн у якості допомоги співробітнику, який отримав поранення на передовій.

Спеціалісти Ковельського районного відділу за власні кошти купили 2 FPV дрона та продовжують плести маскувальні сітки.

Нововолинським відділенням надано такої допомоги на суму 49 480 грн (були закуплені генератори, запчастини для авто комплекс РЕБ та продукти харчування).

Разом наближаємо Перемогу!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині зібрали 26 тисяч на безпілотник для воїна-земляка.

Реклама Google

Telegram Channel