Курси НБУ $ 41.42 € 45.26
Футбольний бог допоміг збірній Україні U-19

17-річний Крістан Шевченко на полі і близько поки що не нагадує свого знаменитого тата в його ж роки.

Фотоколаж із сайту glavred.info.

Футбольний бог допоміг збірній Україні U-19

Підопічні Дмитра Михайленка вдруге поспіль зіграли унічию із «сухим рахунком» – 0:0 – на Євро-2024 U-19

Якщо у першому матчі про господарів – Північної Ірландії, ми ще мали шанси на перемогу. То сьогодні – у протистоянні з Норвегією – повинні подякувати футбольному богу, який двічі завдяки поперечинам рятував ворота нашої збірної ще у першому таймі. А наприкінці другого «вікінг» Гонстад також відверто нас пробачив... Відскочили. Хух.

Тепер маємо уболівати за команду Італії, яка в першому турі здолала норвежців – 2:1, щоб вона сьогодні ввечері перемогла Північну Ірландію, забезпечила собі перше місце в групі – і не дуже напружувалась у заключному матчі групового турніру проти нас. Хоча, напевне, гравці другого складу «макаронників» захочуть довести, що не хочуть сидіти на лаві запасних.

Насправді, в італійців – дуже потужна команда. А коли подивишся на гру «синьо-жовтих», висновок напрошується не втішний: не вийде зірок світового масштабу з цих хлопців. Навіть син Андрія Шевченка – ще 17-річний Крістіан Шевченко – на майбутню «зірку» не тягне. А більшості нашим хлопцям уже – по 19 років. Пригадуєте, як Ламін Ямал з Іспанії у свої 16 виблискував серед дорослих зірок якийся тиждень тому на дорослому Євро-2024?..

Зірку всі бачать здалека.

Чемпіонат Європи U-19. Груповий етап. Група A. 2-й тур.

Норвегія U-19 – Україна U-19 – 0:0.

Стадіон: «Сів'ю» (Белфаст, Північна Ірландія). Арбітр: Генрік Налбандян (Вірменія).

Україна U-19: Крапивцов – Огарков (Єрмачков, 21), Михавко, Мельниченко, Гусєв – Ващенко – Маткевич, Кревсун, Гаджиєв, Тутєров (Шевченко, 62) – Пономаренко (Богданов, 62).

Футбол. Євро-2024. U-19. Турнірна таблиця групи А:
Збірна І В Н П З:П О
1. Італія 1 1 0 0 2:1 3
2. УКРАЇНА 2 0 2 0 0:0 2
3. Пн. Ірландія 1 0 1 0 0:0 1
4. Норвегія 2 0 1 1 1:2 1.

Додамо, що команди, які посядуть перше та друге місця в групі, вийдуть у півфінал чемпіонату Європи. Третє місце припинить боротьбу на турнірі, але, на відміну від четвертого, зможе поборотися за путівку на чемпіонат світу U-20, який відбудеться у 2025 році.

Читайте також: Мати Мбаппе, який перейшов у «Реал», погрожує великим судом ПСЖ.

Реклама Google

Telegram Channel