Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
Чи приніс користь новий закон про мобілізацію: що кажуть у Третій штурмовій

Максим Жорін.

Волинь-нова

Чи приніс користь новий закон про мобілізацію: що кажуть у Третій штурмовій

Новий закон про мобілізацію в Україні ухвалили із запізненням

До того ж, він досі не є повноцінним. Це лише частина комплексної роботи в питанні мобілізації суспільства. Про це в інтерв'ю NV розповів заступник командира Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін.

Тим не менш, за його словами, цей закон навіть із запізненням дав результати. Адже була певна хвиля людей, які для себе прийняли рішення все ж таки йти служити безпосередньо в 3-ю ОШБр.

«Це люди, які вагались, це люди, які щось чекали, думали. І прийняття цього закону спонукало їх до більш швидкого прийняття рішення, яке, насправді, є виваженим, абсолютно дорослим і здоровим. Тому що нормальна людина, я думаю, обере все ж таки сама, куди йти, ким служити, як допомагати, який підрозділ, фах та все інше. Ніж буде чекати, поки тебе заберуть і відправлять в бригаду або в підрозділ, або взагалі рід військ, який буде абсолютно не твій, м'яко кажучи», - сказав Жорін.

За його словами, після прийняття цього закону з'явилась можливість поповнювати і створювати певні резерви.

«Тому можна говорити, що результати є. Чи вони такі, як хотілося б, мені складно говорити, тому що я не оперую загальними цифрами по Збройних силах. Але можу сказати за нас, за 3-тю ОШБр. Ми поповнення свідомих людей з добровільним рішенням отримали», - сказав Жорін, інформує «Газета по-українськи».

Реклама Google

Telegram Channel