Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
Пара катувала односелицю, звинувативши її у… чаклунстві

Ця парочка – 35-річна жінка та 27-річний чоловік – увірвались до помешкання односельчанки, виламавши вхідні двері.

Фото – Прокуратура Хмельницької області.

Пара катувала односелицю, звинувативши її у… чаклунстві

Потерпілу врятувало те, що вона встигла викликати поліцію

У Хмельницькій області затримали чоловіка та його спільницю, які катували жінку та намагались вивезти у лісосмугу. Підозрювані звинуватили її у чаклунстві, повідомили в прокуратурі. 

За даними слідства, інцидент стався у червні в селі Чотирбоки, що на Шепетівщині. Там 35-річна жінка та 27-річний чоловік увірвались до помешкання односельчанки, виламавши вхідні двері. Парочка била, душила та навіть порізала потерпілу.

Підозрювані звинуватили жінку у тому, що вона нібито здійснює чаклунські ритуали. 

«Ігноруючи благання останньої припинити знущання, чоловік вкотре вдарив її кулаком в обличчя, від чого вона знепритомніла. Зловмисники виволокли її на вулицю та поклали в багажник автомобіля, з метою вивезти в лісосмугу та продовжити катування. На щастя, коли підозрювані ломились в оселю, потерпіла встигла викликати правоохоронців, які прибули вчасно та затримали кривдників», – повідомили у прокуратурі. 

Чоловіка та жінку звинувачують у катуванні, погрозі вбивством, незаконному позбавленні волі людини та порушенні недоторканності житла (ч. 2 ст. 127, ч. 1 ст. 129, ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 162 КК України). 

Жах, Середньовіччя якесь!..

Ліна ВОГОНЬ.

Читайте також: «Тато хотів нас убити». І – убив...

Telegram Channel