Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
Щоб Європа ахнула:  Монатік з Галкіним виступили на гучному весіллі українців в Італії

ЗМІ повідомляють, що за такі виступи на весіллі Галкін бере 100 000 доларів, Монатік – до 30 000.

Фото із сайту telegraf.com.ua.

Щоб Європа ахнула: Монатік з Галкіним виступили на гучному весіллі українців в Італії

Український співак Дмитро Монатік засвітився на одному заході з російським гумористом Максимом Галкіним

«Заробляв на весіллі для ЗСУ»

Чоловік Алли Пугачової став ведучим на розкішному весіллі українців в Італії, а Монатік заспівав для гостей. Галкін також виконав відомі українські хіти: «Одна калина» Софії Ротару, «Смерека» Любомира Якима і «Золото Карпат» Степана Гіги.

Подія відбулась 10 липня на дорогезній орендованій віллі Бальбіано, на березі італійського озера Комо. 30-річна наречена Ангеліна Терська опублікувала фото і відео з яскравого свята. Всі були вражені розмахом заходу.

Ось як менеджери Монатіка, російськомовного в минулому, до речі, співака з Луцька, прокоментували його участь у весіллі: «Цього місяця в нас був благодійний тур США та Канадою. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним благодійним концертом у Лімасолі й можливість примножити збір (на ЗСУ. – Ред.)». Звіт про те, скільки зібрали на армію, співак пообіцяв надати згодом після повернення до Києва.

Нагадаємо також, що Максим Галкін публічно засудив владу рф за вторгнення в Україну. Разом з Аллою Пугачовою він живе в Ізраїлі. Через свою політичну позицію гуморист є персона нон ґрата  у росії.

«Які питання?»

Тим часом в українців виникли питання щодо аж такого розкішного та гучного весілля, адже оренда маєтку, де все відбувалось, на один день становить 19 тисяч євро (за тиждень доведеться заплатити 132 тисячі євро). Додайте сюди гонорар

Галкіну, який, кажуть, становить у межах 100 тисяч доларів. А також Монатіку – до 30 тисяч доларів. Крім цього, лише прикрас на нареченій нарахували десь на 180 тисяч доларів, пишуть ЗМІ. Загалом на весілля могло бути витрачено до мільйона євро! Є від чого ахнути.

Оренда маєтку, де все відбувалось, на один день становить 19 тисяч євро (за тиждень доведеться заплатити 132 тисячі євро). 

Хто ж собі зміг дозволити таке свято? За інформацією Ангеліни Терської в мережі Фейсбук, вона проживає в Києві. Закінчила КНТЕУ

(Державний торговельно-економічний університет у Києві). Працює в туристичній агенції. На сторінці Ангеліни в Інстаграмі можна побачити, що дівчина багато подорожує, однак про своє особисте життя в соціальних мережах вона не розповідає. Про нареченого дівчини нічого не відомо.

На критику Терська виправдалася, що вона та її чоловік не живуть в Україні, хоча планують повернутися в майбутньому. Вона також зазначила, що вони не є держслужбовцями, зірками чи великими блогерами, і їхнє весілля не проходило на українській території. Ангеліна додала, що вони фінансово підтримують Україну та ненавидять росію, запитуючи: «Які до нас тоді питання?».

Пані Терській відповідає політолог Олексій Голобуцький: «В цілому вона десь права. Але річ у тім, що все оце потрапляє до соцмереж, з них – до ЗМІ.  І в американських, європейських обивателів, які переймаються підвищенням цін на комуналку, на електрику, на пальне, на їжу, виникають закономірні питання: якого милого вони зі своїх податків мусять підтримувати економіку, в котрій повно очевидних мільйонерів і мільярдерів. Адже «нещасні знесилені українці» можуть собі дозволити освіжати люксові автівки щороку, витрачати шалені гроші на весілля, на відпочинок, на вілли... От нехай трохи зменшать апетити й самі для своєї країни купують снаряди, зброю, вкладають кошти у відновлення інфраструктури.

Тобто, це питання навіть не моралі, а – громадянської відповідальності. Бо за їхніми видатками стежать очі платників податків країн-союзниць». 

 Лія ЛІС.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel