Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
Один із найпотужніших екстрасенсів  Хаял Алекперов назвав дату кінця війни

«Це – хороші емоції, бачу перемогу десь після березня».

Фотоколаж із сайту youtube.com.

Один із найпотужніших екстрасенсів Хаял Алекперов назвав дату кінця війни

Сотні передбачень та прогнозів щодо її закінчення  вже не викликають довіри. Прогнози, які пророкували ясновидці, аналітики, розвідка, не справджувалися. Війна триває, а українські міста все так само страждають від ракетних ударів

Однак до думки переможця «Битви екстрасенсів» Хаяла Алекперова із Азербайджану багато хто прислухається. Цими днями він поділився власними передчуттями, спираючись на свої надзвичайні здібності, про те, коли слід очікувати закінчення війни й коли настане довгоочікувана перемога України над ворогом. 

44-річний екстрасенс під час телевізійного виступу у студії Григорія Решетника поділився розповіддю про особисте життя та інтуїтивні здогадки про кінець війни.

«Я можу помилятися, але в цей час щось буде. Далі я не можу побачити».

«Я побачив наступний рік, березень – квітень, ось ці місяці. Я можу помилятися, але в цей час щось буде. Далі я не можу побачити. Це – хороші емоції, бачу перемогу десь після березня», – розповів Хаял Алекперов.

Його передбачення, звісно ж, – не перше. Українські та іноземні провидці, мольфари та екстрасенси регулярно дають різноманітні прогнози стосовно перебігу війни, довгоочікуваного контрнаступу українського війська та врешті про перемогу.

Вочевидь, точного передбачення в такому непростому питанні бути не може, але ми продовжимо вірити у всі позитивні прогнози з надією, що це насправді пришвидшить кінець війни.

Ліна ВОГОНЬ.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel