Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
У місті на Волині майже 300 волинян скористались послугами медиків на «Ярмарку здоров'я»

Бережіть себе!

Фото: facebook.com.

У місті на Волині майже 300 волинян скористались послугами медиків на «Ярмарку здоров'я»

Цими днями біля центрального ринку м. Нововолинська знову відбувся «Ярмарок здоров'я», організований Нововолинським відділенням «Волинського обласного Центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України» спільно з КНП «Новолинський ЦПМСД»

Було обстежено 285 осіб: у 99 осіб було виявлено підвищений рівень артеріального тиску, у 50 - підвищений рівень цукру в крові. Людей скерували на подальші обстеження і консультації.

Про це повідомляє Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб в місті Луцьк.

Колеги надали мешканцям Нововолинська рекомендації щодо здорового способу життя, безпечного та здорового харчування, а також – як у літній період уникнути кишкових інфекцій та ботулізму, про дієві методи безпечної засмаги, ризики під час купання на водоймах, Крім того, розповіли про запобігання неінфекційних хвороб, зокрема, серцево-судинних, онкологічних та цукрового діабету. Провели мотиваційне консультування – як позбутися шкідливих звичок (куріння та алкоголю), а також щодо зменшення споживання цукру й солі.

Також під час бесід увагу співрозмовників акцентували на важливості профілактичних щеплень і фізичної активності, підтримки ментального здоровʼя.

Люди отримали буклети і памʼятки, що допоможуть дбати про здоров'я.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Які вакансії найбільш оплачувані на Волині.

Реклама Google

Telegram Channel