Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
Діти полеглих волинських Героїв відпочивали в Угорщині

Діти отримали багато позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Фото: lutskrada.gov.ua.

Діти полеглих волинських Героїв відпочивали в Угорщині

На відпочинку побували на запрошення Товариства української культури в Угорщині

Упродовж тижня творчо обдаровані діти Луцької громади, батьки яких загинули на війні, перебували у таборі на озері Балатон серед українців, які мешкають в Угорщині.

Про це інформують у Луцькій міській раді.

Спілкування з угорськими ровесниками, різноманітні майстерки, творчі конкурси, знайомство з місцевою культурою, пізнавальні екскурсії – далеко не повний перелік заходів, що відбулися у таборі. З особливою цікавістю діти брали участь у гутірках з головою Товариства української культури в Угорщині Ярославою Хортяни, яка особисто опікувалася дітьми нашої громади. А ще діти мали можливість досхочу накупатись в озері, позасмагати, спробувати угорські страви, насолодитись смаколиками.

Все це та надзвичайна турбота членів Товариства української культури в Угорщині створило для наших дітей атмосферу спокою, домашнього затишку і тепла. Діти отримали багато позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Щиро дякуємо Товариству української культури в Угорщині та особисто пані Ярославі Хортяни за співпрацю, за збереження нашої національної культури, за увагу до українських дітей!

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Юні волиняни отримали спортивний інвентар від німецьких благодійників.

Реклама Google

Telegram Channel