Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
Волинянин вирішив не повертатися з рейсу, бо дома на нього чекала повістка

Триває слідство.

Фото: ілюстративне/facebook.com.

Волинянин вирішив не повертатися з рейсу, бо дома на нього чекала повістка

Один із водіїв, який привіз юних луцьких гімнасток на відпочинок в Болгарію, відмовився повертатися на батьківщину

Батько однієї зі спортсменок розповів, що його донька щороку їздить у спортивний табір, який розташований у Болгарії. Там діти щоденно тренуються, а також мають можливість відпочити. Цей рік не став винятком.

Про це пише ВолиньPost.

Проте перевізник, який раніше співпрацював зі спортсменками, цьогоріч не зміг надати послугу, оскільки в штаті не вистачало водіїв. Він порадив організаторам послуги свого колеги та пообіцяв організувати автобус «через нього».

Мандрівка стартувала на початку липня. Разом з юними гімнастками за кордон вирушили їхні мами, а також тренери. В автобусі були два водії. Щоправда, щодо компетенції одного із них у пасажирів одразу виникли сумніви. Складалося враження, ніби шофер за кермом такого транспортного засобу сидів уперше.

«Батьки зробили висновок, що цей чоловік ніколи не керував автобусом. Він не знав, як перемикати передачі, не відчував габарити транспортного засобу і постійно виїжджав на «бровки». По дорозі – заблукав. В Румунії ще раз збився з маршруту, і мусив повертати назад. В Болгарії його кілька разів штрафували», – розповідає батько спортсменки.

Зі слів чоловіка, з документами у водія також були проблеми, оскільки його не хотіли випускати з країни. Відтак, пасажирам довелося провести на митниці ще декілька додаткових годин.

Через тиждень після приїзду у табір водій зник, і не виходив на звʼязок. Згодом він повідомив іншому шоферу, що повертатися на батьківщину не збирається.

Батько впевнений, що таким чином чоловік вирішив незаконно виїхати за кордон, щоб уникнути мобілізації. На його думку про плани втікача міг знати і перевізник.

Як стало відомо, послуги з перевезення надавала компанія-перевізник ТОВ «БУС-ТРЕВЕЛ». Керівник компанії прокоментував ситуацію, але відмовився називати своє ім’я. В онлайн-системі YouControl йдеться, що керівником фірми є Віталій Дзядук. Підприємство зареєстроване рік тому, у Володимирському районі Волинської області.

Зі слів керівника кампанії, цей водій влаштувався на роботу нещодавно. До цього – працював на іншій фірмі і неодноразово здійснював пасажирські перевезення.

«Я тільки знаю, що він отримав дзвінок з дому. Рідні повідомили, що йому принесли повістку. Після цього він зібрав речі та зник. Через нього у нас виникло дуже багато проблем. Перш за все довелося шукати іншого водія», – каже перевізник.

Він також зазначає, що вже написав заяву в поліцію щодо цього випадку і офіційно повідомить про цю ситуацію митницю.

В прес-службі Головного управління національного поліції у Волинській області зазначають, що заява була прийнята, факт зареєстрували у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Наразі поліцейські проводять перевірку, триває слідство.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині розшукали неповнолітню.

Реклама Google

Telegram Channel