Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
В Ірину Фаріон стріляли. Вона – в критичному стані (Відео)

Давайте всі помолимся за 60-річну Ірину Фаріон!

Фото із сайту youtube.com.

В Ірину Фаріон стріляли. Вона – в критичному стані (Відео)

Відому філологиню і політикиню забрала «швидка допомога»

Як повідомляє журналістка «Еспресо» Марта Оліярник, в Ірину Фаріон стріляли.

«Чи вистріл був смертельним достеменно невідомо, її забрала швидка. Про це мені стало відомо з власних джерел. Це сталося на Масарика, 3. Був вистріл у скроню. Стрільця бачили сусіди, був у рукавичках і зброя була без глушника», – йдеться у повідомленні журналістки.

 Як стало відомо виданню із власних джерел, Ірина Фаріон перебуває в лікарні на вул. Топольній у критичному стані.

Вона поступила в лікарню близько 20:00 у віділення невідкладної медичної допомоги із вогнепальним поранененям. На момент поступлення її стан був вкрай важкий. Пацієнтці надається невідкладна допомога.

. Поліція Львівської області підтвердила, що невідомий 19 липня стріляв у громадську діячку, але не назвали її прізвище.

Правоохоронці розповіли, що 19 липня, о 19.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Масарика у Львові невідомий чоловік стріляв у перехожу.

«Правоохоронці встановили особу пораненої, 60-річної львівʼянки. Їі було госпіталізовано з вогнепальним пораненням голову»,  говориться у повідомленні.

За даними поліції у Львові та на території області проводиться спеціальна поліцейська операція щодо затримання зловмисника, до якої задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини.

Шкода... Друзі, а ви помітиди, скільки зараз вулицями Луцька ходить російськомовна хуРня, нехай типу і патріоти України. Кожен російськомовний в україні – це той,кого маєбвизволяти путін. І ці російськомовні не збираються переходити на українську мову.

Читайте також: Ірина Фаріон розповіла, що саме завжди видає зрадника з Волині Анатолія Тимощука.

Реклама Google

Telegram Channel